Változás

Éjjel van, hazafele sétálok, elkísértem a barátom, hogy ne egyedül menjen haza.

Ahogy a szellő fújdogál elmerengtem és átfutott az agyamon, azok a dolgok amikről egész úton beszélgettünk. Milyen nehéz ismerkedni manapság, csak a messenger létezik sokaknak, de még azon se írnak vissza, a személyes találkozás pedig lassan halványodik…

Szól halkan a zene. Sistek – Pitfalls, megnyugtató. Jó volt beszélgetni a legjobb barátommal, sokszor utána átgondolom magamban amit ő tanácsol, ami az ő véleménye. Persze nem mindig értek vele egyet, gondolom ő se velem 😀 ez így van rendjén. Viszont mindig tud segíteni valamilyen szinten.
Néha úgy érzem, az ember görcsösen akar valamit, akkor inkább hátra kell lépni, és kívülről megnézni a dolgokat. Én személy szerint most ezt teszem, és megállapítom, hogy milyen szerencsés ember vagyok. Szerencsés vagyok mert az életemben 2 legjobb barátom is van akikre minden körülmények között számíthatok. Természetesen ők is rám. Felnézek az üres utcán a lámpára, aminek a fénye átszűrődik a frissen virágzott fa lombjai között. Már az Ady téren járok, rajtam kívül nincs itt senki… mennyire nyugodt a város. Szombathely imádlak! Megfogadok ma este valamit… igen fogadalom, nem csak szilveszterkor lehet 😀 Változtatni fogok pár dolgon, mert nincs olyan dolog, amit ne tudnék elérni! Magamtól, még ha hosszú is az út, ha megingok, tudom, hogy ti barátaim ott lesztek, és a helyes ösvényen tartotok. Lassan hazaérek, jó éjt mindenkinek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.